Azerty

Vooraf moeten betalen omdat er ander niks voor je gebeurd deugd natuurlijk niet, ook al doen alle concurrenten het zelfde. Als ik nu van m'n recht gebruik maak om van mijn koop af te zien dan moet ik een eewigheid wachten om een firma die het wel fijn vind om mijn geld vast te hebben. Dat anderen je op gelijke wijze bestelen maakt het voor mij niet dat ik hier positiver over denk

Bestelde monitor op 30 september 2016 zou binnen 2-3 werkdagen worden geleverd, nu op 16 oktober heb ik nog geen monitor.

Totaal geen inhoudelijk antwoord op vragen die ik 10 oktober per email stelde, dus ik heb geen idee of ik m'n vooraf betaalde monitor nog krijg en zo ja wanneer.

Helaas lees ik in uw review, dat dit niet loopt zoals het zou moeten. Onze excuses voor het ongemak.
Kunt u uw klantnummer mailen naar sander@azerty.nl, zodat we kunnen kijken waar het misgegaan is, en kunnen zorgen voor een oplossing voor u?
Alvast vriendelijk dank.

Scorekaart voor Azerty