Voorraad administratie klopt niet, chaos in de communicatie daarover, daardoor order geannuleerd. Bediening in de winkel van de Parnassusweg is niet echt klantvriendelijk, uiterst gereserveerd. De klant met rust laten, zoals in kledingwinkels heeft mijn voorkeur, maar als je gericht vraagt om informatie helpt het niet als je het gevoel krijgt niet welkom te zijn. Zo kan je beter geen fysieke winkel hebben.
VerzendingHet is erg vervelend als je een artikel besteld dat je dringend nodig hebt en als 'op voorraad'; geregistreerd staat, de dag erna te weten moet komen dat het juist niet op voorraad is en de levertijd 'waarschijnlijk' 2 - 5 werkdagen gaat duren. Negatieve klantbinding? Als ik het bij een goede leverancier besteld had, had ik het op tijd in huis gehad. Bovendien ben je je geld niet twee weken kwijt. Nodigt niet bepaald uit hier weer te bestellen.
KlantenserviceMoest vanwege de slechte communicatie vanwege niet kunnen leveren van wat op website geregistreerd stond als 'op voorraad', verschillende keren de klantenservice bellen, twee dagen achter elkaar. De muziek stond oorverdovend hard, maakte daar een opmerking over en Bjorn zei dat het bekend was en dat er snel iets aan gedaan zou worden, de dag erna, precies hetzelfde, als ze dan ook nog lange wachttijden hebben . . . veel ergenis natuurlijk. Moet toch niet zo moeilijk zijn om een volumeknop omlaag te draaien? Communicatie met de fysieke winkels, om te checken of een pakket daar is aangekomen is niet mogelijk, loopt uitsluitend via hun eigen bureaucratie, jammer! Liever niet meer.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Voor Kamera-Express is het belangrijk dat iedere klant een goede ervaring binnen ons winkels of online heeft. Ik zou dan ook graag alsnog met u in contact willen komen. Wellicht kunt u ons een mail sturen op info@kamera-express.nl
Jeffrey
Medewerker After-Sales