Intel NUC5CPYH en een reepje DDR3L geheugen besteld bij Megekko. Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd ook snel geleverd, zoals beloofd op hun website.
VerzendingZoals gezegd snel geleverd, maar wel in een enorme doos voor twee kleine doosjes. Niettemin goed verpakt met veel beschermende materialen.
KlantenserviceHelaas bleek de ontvangen NUC een probleem te hebben waardoor hij steeds hardwarematig vast liep. Zoiets eenvoudigs als OpenElec installeren was niet eens mogelijk. Contact opgenomen met Megekko over de mogelijkheden en binnen een paar uur antwoord. Zelf 's avonds om 21.00 nog antwoord terug gekregen.
De NUC uiteindelijk, na een paar dagen proberen van mijn kant, RMA gestuurd. Uiteraard was het ook mogelijk om gebruik te maken van m'n herroepingsrecht, maar dit leek me makkelijker. NUC in kwestie is net voor het weekend ontvangen door Megekko en direct na het weekend onderzocht. Een dag later werd er een nieuwe NUC geleverd. Verzendkosten voor retourzenden worden ook netjes teruggestort. Ik zeg: topservice!