Na alle slechte recensies te hebben gezien van dit bedrijf hoopte ik dat ze er zelf ook van geleerd hadden en besloot toch mijn order te plaatsen. Beide producten waren op voorraad dus ik had er vertrouwen in.
Na twee dagen ontving ik een mail met het statement dat MaxICT alleen vanuit leveranciers verzend en dat het dus mogelijk is dat er geen tracking komt...
Na vier dagen besloot ik te bellen omdat ik niks had gehoord. Er werd aangegeven dat producten toch niet op voorraad waren en dat ik wat anders kon uitkiezen. (Waarom moet ik daar zelf over opbellen?) De klantenservice adviseerde mij DIMM geheugen. (Ik had SODIMM nodig) Dit was voor mij de druppel: order geannuleerd op 6 oktober. Op 12 oktober mijn geld nog niet teruggezien, weer gebeld, dit wordt op de 18e van oktober teruggestort. Dra-ma-tisch.
De voorraad klopt niet, dit is de voorraad van de externe leveranciers, waar ze geen controle over hebben, de voorgespiegelde levertijd is dus waarschijnlijk incorrect.
KlantenserviceMedewerkers bleven professioneel en netjes. Er werd snel opgenomen. Ik heb toch slecht aangegeven vanwege m'n laatste belletje, er werd rustig verteld dat m'n geld op de 18e zou worden teruggestort, dat is normaal voor grote bedrijven. Dat is het natuurlijk niet, het betreft een creditering en die zou ik binnen enkele dagen moeten terug hebben.