Ik ben bij Coolblue terecht gekomen omdat ze aangeven "Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis" en omdat je daar aan kunt geven dat je in de avond een bestelling wil krijgen.
VerzendingOp maandag ma 10-10 om 22:21 uur een mailtje gehad met "Uw bestelling wordt op 11-10-2016 tussen 18.00 en 21.30 uur afgeleverd ". Precies zoals ik had aangegeven.
In de loop van dinsdag verscheen er op de postnl app dat het pas op woensdagavond zou komen. Toen heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice want van Coolblue nog geen melding dat er vertraging zou zijn. Coolblue zou het gaan uitzoeken. Ondertussen heb ik ook contact gehad met PostNL en die geven aan dat het product gewoon niet is aangeboden.
Dinsdagavond kreeg ik van Coolblue een mail met het verzoek om een formulier te ondertekenen omdat PostNL het pakket kwijt zou zijn. Dat heb ik ook voor 23:59 weer terug gestuurd. Zojuist maar gebeld hoe het verder ging en het blijkt verder dat het product nu niet meer op voorraad te zijn. Dus heb ik de bestelling maar geannuleerd want inmiddels is er van de belofte waar ze ook in het overzicht hier spreken om "Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis" geen sprake meer.
Ze gaan het onderzoeken, geven nu op mijn verzoek geld terug omdat ze het nu dus gewoon niet blijken te kunnen leveren. Maar ja dat is het dan ook wel. Wachttijd was op dinsdag vrij lang. Nu werd ik vrijwel direct geholpen
Beste heer of mevrouw,
Wat een ontzettend vervelende situatie. Dit is niet wat u van ons mag verwachten en ook zeker niet de bedoeling. we willen u dan ook onze excuses aanbieden voor het ongemak.
Groeten,
Coolblue