Belsimpel

De website is lekker snel ondanks de vele informatie op de pagina. Alles is goed te vinden en het bestelproces is snel. De prijzen zijn over het algemeen een van de laagste in de pricewatch.

De telefoon werd inderdaad op dezelfde dag van bestellen verzonden. Hier geen problemen mee, vandaar voor verzending uitstekend. PostNL liet echter steken vallen, maar daar kan je de winkel niet op afrekenen. Zie klantenservice

Dozen schuiven kan iedereen, als er wat mis gaat merk je pas echt of een winkel klantvriendelijk is.

Na de verzending van mijn telefoon ging het fout bij PostNL. Mijn telefoon zou zijn afgeleverd, maar terwijl ik de hele dag thuis was niks ontvangen dit was op een zaterdag, ook zag ik dat er niet getekend was voor het pakket op de PostNL website.

Tijd om belsimpel te bellen, ik kwam er snel doorheen en er werd mij gevraagd bij de buren langs te gaan en een paar dagen af te wachten. Inmiddels was het maandagavond en het pakket was nog steeds niet boven water een mail naar belsimpel werd de dinsdag opgevolgd door een telefoontje. Hier werd mij een leentoestel aangeboden voor de tijd dat ik zonder telefoon zou zitten, in mijn geval was dit niet nodig, maar toch een goede service om dit aan te bieden. Er werd mij gevraagd af te wachten tot vrijdag, mocht er dan nog niks zijn ontvangen dan zouden verdere stappen volgen.

Vrijdag nog steeds niks ontvangen en weer contact opgenomen met belsimpel, ik kreeg een verklaring toegestuurd welke ik moest ondertekenen dat ik inderdaad niks ontvangen, had en dinsdag stond het aankoopbedrag op mijn rekening EN niet te vergeten een Groninger Koek werd bij mij afgeleverd voor het ontstane ongemak.

Ondanks dat PostNL het pakketje is verloren is er goed door belsimpel gereageerd, zodat de klant hier niet de dupe van is. Vooral het voorstel om een leentoestel toe te sturen vond ik mooi.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops