MediaMarkt

Komen de toegezegde leveringstermijn niet na en zijn onduidelijk over de consequenties van verkeerd of niet geleverde artikelen.

Op 30 september heb ik online artikel: 1142519 logitech M570, besteld en betaald. Ondanks de toezegging werd het niet de volgende dag afgeleverd, maar 4 dagen later, op een moment dat er niemand thuis was. Thuisgekomen trof ik een “we hebben u gemist” kaart aan, waarop was aangekruist was dat het pakket bij de buren zou zijn afgeleverd. Omdat het huisnummer niet was ingevuld, heb ik bij allen navraag gedaan. Geen van hen had iets aangenomen. Uit Track & Trace bleek dat het pakket niet was afgeleverd, maar op woensdagmiddag 5 oktober opnieuw zou worden aangeboden. Dat is echter niet gebeurd.
Uit Track & tracé bleek echter dat het pakketje (om 16:59) zou zijn aangeboden aan ene Simon (mij niet bekend). Wederom heb voor de zekerheid weer navraag gedaan bij alle buren en daarna telefonisch contact opgenomen met TNT. Zij beweerden echter daar niets meer aan te kunnen doen en verwezen mij naar Mediamark.

Ik heb contact opgenomen met Mediamarkt en gevraagd om de bestelling te cancelen en mijn betaling te retourneren. Dat zou echter pas mogelijk zijn nadat zij het artikel van de vervoerder (TNT) hebben terug ontvangen. Dat vereist een onderzoek waarvan niet gezegd kon worden hoe lang dat zou gaan duren en ook kreeg ik geen antwoord op de vraag wat er gaat gebeuren als het artikel niet meer boven water komt. Ondertussen is sinds de bestelling een week verstreken en heb ik nog steeds mijn artikel niet en is het nog onduidelijk of en zo ja wanneer ik mijn geld terugkrijg.

Scorekaart voor MediaMarkt