Ik kwam snel op het juiste product terecht via de tweakers.net koppeling. Door de goede reviews op tweakers.net besloot ik ook hier te kopen. Waar ik teleurgesteld in was, was het feit dat er anno 2016 nog moet bijbetaald worden om de bankkaart te gebruiken.
VerzendingIk had het product (6 zeer snelle en grote usb-sticks) diezelfde week zeker nodig. Dit kon geen probleem zijn aangezien de site me vertelde dat de items op voorraad waren. Er stond dat het op donderdag geleverd zou worden.
Op woensdag kreeg ik een melding dat de sticks nog niet aangekomen waren bij megekko.nl, en dat het één dag zou uitlopen. Geen probleem, ik kon wel nog één dag extra wachten. De volgende dag hetzelfde probleem. Gelukkig contacteerde ik zelf snel de klantendienst. Moest ik dit niet gedaan hebben zou ik tot op vandaag waarschijnlijk nog steeds diezelfde melding krijgen. Er waren namelijk 5 sticks op voorraad, men wachtte nog steeds op de zesde en men zei dat het wel nog zeer lang zou kunnen duren voor de laatste toe zou komen. Ik begrijp dat men hier misschien niks aan kon doen, dus ik stelde voor dat men eerst die vijf usb sticks zou opsturen, dat ze de laatste een andere keer mochten opsturen. Dit zou in geen geval kunnen.
Zie ervaring levering +
Ik vroeg dus om alvast het eerste deel op te sturen en later de andere sticks. Dit kon in geen geval. Omdat het dringend begon te worden koos ik de enige optie die voor hen mogelijk was: de zesde stick krediteren.
Dit wil zeggen als ik nu plots mijn zesde stick wil, ik opnieuw mag betalen voor de verzending en het betalen via de kaart.
Het was hun site die zei dat de sticks op voorraad waren, terwijl dit niet zo was. Ik vind het dan ook jammer dat zij hun verantwoordelijkheid niet nemen. Wat betreft hulpvaardigheid naar klanten scoren ze dus zeer slecht. Dit betekend voor mij dat ik hier niet meer terug kom.