MediaMarkt

Zondag 18 septemer bij de Mediamarkt een bestelling geplaatst vanwege de goede reviews op de Tweakers website. Voor 22:00 besteld, morgen in huis, met mogelijk een vertraging bij het aanvragen van een provider.
Veronderstelling dat maandag (want voor 22:00) verwerkt en dinsdag geleverd, wellicht een paar dagen later. Dinsdag 20-9 voor de zekerheid gebeld: status dat de bestelling bij Tele 2 geplaatst en nog zo'n 3 dagen kan duren.

Vrijdag 23-9 Tele 2 gebeld: zij gaven aan dat ik niet als klant aangemeld was en dat het toch echt bij Media markt ligt en dat er mogelijk iets mis is gegaan. Mediamarkt levert immers de telefoon, en deze heb ik nog niet ontvangen. Tele 2 gaf aan dat dit probleem vaker bij de Media Markt voorkomt.

In de namiddag contact opgenomen met de Media markt. Zie hierover bij het stuk klantenservice..

Nog niet ontvangen.. "Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis." Er staat dat de levertijd kan afwijken, maar 2 weken is wel een flinke afwijking. Vooral omdat de fout bij de Media Markt ligt.

Vrijdag dus rond 17:00u gebeld, ene Cindy aan de telefoon. Ongeïnteresseerde Cindy verwees in eerste instantie weer naar Tele 2. Op mijn doorzeuren dat ik niet van kastje-naar-de-muur klant wilde zijn en beargumenteerde dat het wel bij MM moet liggen i.v.m. de niet geleverde telefoon, gaf ze aan het intern op te lossen. Dit zou 3 tot 5 werkdagen duren. Daarop vroeg ik een bevestiging via e-mail, want stel dat er weer iets mis gaat, zit nu al een tijd zonder telefoon aangezien de huidige nauwelijks werkt. Heb zelfs moeten bellen vanuit de Media Markt Arnhem, waar ze me ook niet konden helpen, want online besteld.

Cindy wilde geen bevestiging van het gesprek mailen. Toen vroeg ik hoe het order proces anders zou zijn dan bij de bestelling op de site. Wilde ze niet toelichten. Dat ik er maar op moest vertrouwen. Vanwege de onzekerheid die ze bood, heb ik aangegeven dat ik de order wilde annuleren. Prima zegt ze. Maar voor een bevestiging hiervan moest ik 5 tot 10 werkdagen wachten!

Aangegeven dat ik zekerheid wilde, want stel dat ook dit proces niet goed zou verlopen en ik elders een abonnement zou afsluiten, dan zit ik met twee telefoons en twee abonnementen. Ze weigerde me ook maar een bevestigingse-mail te sturen. Inmiddels twee weken later, en het is maar de vraag of ik de telefoon zal ontvangen. Annuleren kan helaas ook niet :(

Scorekaart voor MediaMarkt