Makkelijk om een bestelling te plaatsen, naar keuze thuis bezorgen of in de winkel. Dat laatste is wel prettig bij aanschaf van bijvoorbeeld en camera, die wil je toch even in handen hebben vóórdat je de koop definitief maakt.
VerzendingBij verzending naar het huisadres is dat bij bestellingen boven Euro 50 gratis. Vanmorgen een extra batterij laten afleveren. Dat bleek dus als aangetekend stuk verzonden. Vind ik wel prettig, dan weet je zeker dat je je spullen ook krijgt.
Bij veel haast kun je zelfs nog same-day levering krijgen voor een tientje extra, lijkt mij goed besteed wanneer je écht klem zit.
In eerste instantie een EOS 80D gekocht. Tijdens een weekje testen bleek al snel dat door de kleinere grip (ik had een 40D) ik binnen de kortste keren last kreeg van mijn handen, kwestie van kolenschoppen in combinatie met RSI .
Na enkele dagen besloten om tóch maar af te zien van de 80D en te gaan voor de 5D-IV.
Dat bleek geen probleem, het was binnen de 14 dagen bedenktijd -die je standaard krijgt- en de camera was (uiteraard) als nieuw.
Prima service dus!!!