Belsimpel

Alles aan de bestelling ging gewoon goed en netjes. Op tijd, overzichtelijk, eenvoudig en goede klantenservice. Mijn review is vooral een compliment aan Tulip Assist, de verzekeraar van Belsimpel

Het bestelde product was op tijd in de winkel aanwezig toen ik het kwam halen. Wel jammer dat in de winkel niets van een hoesje te krijgen was.

De klantenservice was zeer prettig, maar vooral toen mijn telefoon gestolen was bleek Tulip Assist het stereotype van waardeloze telefoonverzekeringen niet waar te maken. Ik kreeg goede informatie over wat ik moest doen voor mijn claim, medewerkers reageerden erg sympathiek. De afhandeling ging zeer snel en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang en hoe lang het een en ander nog ging duren. De telefoon werd netjes vergoed en een medewerkster dacht goed mee hoe het voor mij op de handigste manier te regelen was. Niets dan lof voor deze service.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops