Ik heb bij Azerty alle onderdelen voor een nieuwe PC besteld, behalve een videokaart en PSU. Ze boden de service aan (voor ca. €20) om CPU, geheugen, koeling al op het moederbord te installeren en het BIOS te updaten. Ik heb van deze service gebruik gemaakt omdat PC's bouwen voor mij nieuw is. Ik ben zeer tevreden over de prijs, de professionele service, de snelheid van de levering, en het aanbod op de website.
VerzendingDe verzending arriveerde de ochtend nadat men mij had laten weten dat de bestelling verzonden was, ook al woon ik in België. (Via PostNL.) Het moederbord met CPU, koeler en geheugen werd verpakt in de originele verpakking van het moederbord. De verpakking van de CPU en het geheugen werd ook meegeleverd. De onderdelen waren veilig omringd door veel plastic , samen in een grote doos.
KlantenserviceIk had op voorhand toelichting gevraagd over de compatibiliteit van de onderdelen bij de technische dienst. Ik kreeg zeer snel antwoord, en men heeft mij een andere netwerkkaart voorgesteld.