Azerty

Onbetrouwbare club. Artikelen op de website publiceren die niet leverbaar zijn, daarover pas een week later informeren, vervolgens niet prompt terugbetalen en uiteindelijk, na een aanmaning van mij, ook nog te weinig terug betalen. Er is niet geleverd, dus over de levering kan ik niets zeggen.

Software op de website te koop aanbieden, die niet meer leverbaar is. Hierover dan pas een week later informeren. Een alternatief aanbieden dat meer dan 10 euro duurder is.
Na vier dagen moest ik rappelleren dat de terugbetaling nog steeds niet is ontvangen.
En als ik de terugbetaling dan ontvang, is dat 4 euro te weinig. Ik heb hierover gemaild, maar krijg geen reactie. Het vermoedelijke excuus is dat ik per creditcard heb betaald. Maar aangezien de annulering niet mijn fout is (ik heb me immers niet bedacht - het was niet leverbaar), maar die van Azerty, vind ik dat ik het volledige bedrag dien terug te krijgen. Ik hoef niet gestraft te worden voor Azerty's fouten.

Scorekaart voor Azerty