ALTERNATE.nl

Geheugen besteld voor een upgrade van mijn laptop. Nadat ik mijn laptop had opengemaakt om het geheugen te plaatsen zag ik dat ik maar 1 geheugenbank tot mijn beschikking had. Product in ongeopende staat en de staat zoals ontvangen in een bubbeltjes enveloppe geretourneerd.

Deze week ontving ik een mail met daarin de mededeling dat tijdens de inspectie van de retourzending er is gebleken dat de verpakking van het geheugen ernstig beschadigd is. Tevens dat aangezien ik dit zakelijk had besteld (ZZP-er,) ik eigenlijk geen recht had op retourneren. Dit laatste wist ik eigenlijk niet dus erg stom van mijzelf.

Coulance voorstel: -15% van de waarde. Op een geheugen module waar verder niet aan mankeert.

Het betreft een kartonnen verpakking die weliswaar iets beschadigd was, maar als zodanig ook afgeleverd was in een bubbeltjes envelope samen met de ssd disk. Het doosje was ongeveer 4x de grootte van de feitelijke geheugenmodule.

Lessen geleerd:

1. Fotografeer je bestelde producten bij aankomst, mochten de producten niet voldoen, heb je kans dat je retour gezonden producten als beschadigd worden aangemerkt.
2. Bestel als particulier / op persoonlijke titel

Aangekochte producten waren niet correct verpakt aangezien deze als beschadigd is aangekomen.

Waardeloze retour "service", geen begrip voor een feitelijke situatie na telefonisch contact, belachelijke coulance voorstel.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl