Azerty = Top
Na een vervelende shop ervaring bij een concurrent op Tweakers, meteen dezelfde order bij Azerty geplaatst op aanraden van een vriend die al eerder bij ze heeft besteld.
De website was overzichtelijk genoeg en de reviews waren voor zo ver ik kon zien alleen maar positief. Heb een bestelling gedaan incl. een product dat pas na 2-3 werkdagen kon worden geleverd. MAAR de bestelling werd compleet zonder beschadigingen etc. al binnen 1 dag geleverd. (na het wisselen van de tower - zie klantenservice).
Conclusie:
Azerty heeft een vaste klant erbij - (ook leuk dat als je de optie van assemblage koopt, je dit live via hun Youtube livestream kan volgen)
Prima levering.
Sneller dan verwacht, 2 grote dozen (pc kast + components) voor beide zijn geen kosten gerekend. Goed verpakt met plastic air bags en alles was onbeschadigd en zag er netjes uit.
Verkeerde kast bij mijn order aangeklikt. Ochtend er na gebeld en werd meteen aardig te woord gestaan. Tijdens dit telefoontje is het ook meteen gewijzigd. Ook is het verschil van prijs meteen teruggestort.