Na een jaar ging mijn mobiel (Samsung Galaxy s6) kapot. Het toestel viel telkens uit, dat kan uiteraard gebeuren. Toen ik het toestel naar de winkel terugbracht was de enige mogelijkheid om de mobiel op te sturen voor reparatie. Het zou 5 tot 10 werkdagen duren en ondertussen was er geen mogelijkheid voor een leen-toestel. Ik zou gebeld (!) worden wanneer het toestel weer klaar lag in de winkel.
Afijn, na precies 10 werkdagen kon ik mijn gerepareerde mobiel weer ophalen op locatie. Het toestel deed het één dag waarna het apparaat steeds weer uitviel en niet meer aan ging. Ik ging terug naar de winkel waar duidelijk werd gemaakt dat zij het druk hadden op kantoor. Daardoor zou het deze keer wel 15 werkdagen kunnen duren. De medewerkster raadde aan om zelf het pakketje op te sturen om zo sneller geholpen te worden. Op het eerste gezicht erg aardig, maar toch duurde de tweede reparatie weer 10 werkdagen. Na een maand zou ik dan toch mijn mobiel gerepareerd en wel terug hebben. Niets was minder waar. Dezelfde dag dat ik het toestel terug had, toonde het dezelfde kuren als daarvoor. Lichtelijk geërgerd ging ik terug naar de winkel, omdat ik na een maand wel klaar was met het wachten op een werkend toestel. De medewerkster (een andere dan de vorige keer) vond het allemaal erg vervelend en stelde voor om het toestel naar de medewerkers van het hoofdkantoor te sturen zodat zij met een andere oplossing konden komen. Ik hoopte hierdoor een snelle oplossing te vinden voor het langdurige probleem.
Na twee werkdagen werd ik gebeld door een medewerkster van het hoofdkantoor. Er konden geen andere mogelijkheden uitgezocht worden totdat het toestel minimaal drie keer voor reparatie opgestuurd zou zijn. Voordat het toestel werd verstuurd moest ik nog bewijzen dat mijn mobiel voor de tweede keer naar een reparateur is gestuurd (wat op zichzelf al een belachelijke service is). Mijn mobiel zou ditmaal naar een andere reparateur worden gestuurd om te kijken of zij wel het probleem konden verhelpen. Wederom zou het toestel 5 tot 10 werkdagen weg zijn voor reparatie.
Na 10 werkdagen hoorde ik nog steeds niets (ondertussen zitten we op 35 werkdagen wachttijd). Dus ik ging weer terug naar de winkel om verhaal te halen. De medewerkster (de derde) legde uit dat het langer zou kunnen duren omdat dit een andere reparateur is. Ze zou meteen de technische dienst contacteren om uit te zoeken hoe ver de reparatie is. Na de logische vraag hoe lang dat zou duren kreeg ik als antwoord: "Niet meer dan een paar werkdagen".
Nu moet ik dus nog steeds wachten op allereerst bericht van de technische dienst. Daarnaast moet ik god weet hoe lang wachten tot ik weer werkend toestel heb. Ik ben nu bijna twee maanden bezig met mijn toestel terwijl ik ondertussen nog steeds de volle pond betaal zonder mobiel.
Kortom ik raad deze winkel absoluut niet aan. Mijn tip: kijk voor aanbiedingen op de website van Belsimpel en regel je toestel en abonnement direct met de provider. Dit is de laatste keer dit ik mij zo laat belazeren door deze schandalige service van Belsimpel.
Zie bovenstaande toelichting over de algemene service van Belsimpel en de klantenservice.