Megekko

Had op de site gezien dat ze een tablet verkochten voor een lage prijs en daarnaast ook een SSD voor de laagste prijs. Gezien ik in beide interesse had, was dit voor mij de eerste keus. Vervolgens had ik op tweakers een SSD gezien met meer capaciteit bij andere webshops, dus had ik s'nachts geinformeerd of ze deze toevallig ook konden leveren. Volgende ochtend bericht teruggehad dat hun leverancier deze ook had en dat ik deze eventueel ook bij hen kon bestellen, ze hadden hem ook op de site toegevoegd voor me. Jammer genoeg was de tablet die ik wilde niet meer op voorraad en zou het een week duren voordat deze binnen zou komen, gezien ik een tijdslimiet had heb ik toen besloten alleen de SSD te bestellen en deze werd binnen twee dagen geleverd(op de eerst mogelijke dag dat ik kon kiezen en was dan ook op de juiste dag geleverd). Voor mij dus een zeer prettige ervaring en ze zijn bereid geweest meer te doen dan je zou kunnen verwachten.

Scorekaart voor Megekko