Coolblue.nl

Na lang zoeken op Marktpaats en de Tweakers Pricewatch heb ik eindelijk via CoolBlue een paar speakers besteld. De bestelervaring was snel, alhoewel het in eerste instantie onduidelijk was hoe je een account kon aanmaken, aangezien de keuze was tussen "Ik heb al een account" en "Doorgaan zonder account".

Ik wist niet dat PostNL ook pakketjes op zondag bezorgd, en toen ik het pakketje aannam, zag ik ook dat de bezorgbus vol lag met CoolBlue dozen, waarmee ik dus aanneem dat zijn de enige waren. De boxjes kwamen goed aan, de doos was onbeschadigd en het "Niet kapot te krijgen" label op de controlestikker klopte met mijn eigen ervaring.

Nu staan de boxjes fijn muziek te maken in mijn kamer en heb ik absoluut niet te klagen.

En de mogelijkheid tot betaling via PayPal was heerlijk, aangezien de donderdag daarvoor mijn pinpas de geest had gegeven.

Zeker een aanrader!

De mogelijkheid om tot 11 uur iets te bestellen en dat dan de volgende dag binnen te krijgen, zeker op een zaterdag, was erg fijn en de bezorging via PostNL gaf een goed tijdsvak (2 uur) voor de pakketbezorging, waarbinnen ook daadwerkelijk het pakket bezorgt werd.

Scorekaart voor Coolblue.nl