Belsimpel

Ik had bij belsimpel mijn huidige KPN-abonnement verlengd in combinatie met de Samung Edge 7. Na deze bestelling werd de Note 7 aangekondigd. Probleemloos heb ik de Edge 7 kunnen terugsturen en de Note 7 kunnen bestellen.
Kort daarop werden de leveringsproblemen bekend. Op 2 september heb de bestelling van de Note 7 via de klantenservice ongedaan gemaakt en gevraagd om de bestelling terug te draaien en mij de Edge 7 toe te sturen. Het eerder afgesloten abonnement hoefde niet gewijzigd te worden, enkel een ander toestel.
Inmiddels is het 10 september en nog steeds geen toestel ondanks dat het op voorraad is.

Update:
Op 13 september mijn bestelling ontvangen. Een dag later een Groningse koek met een brief met excuses dat het zo lang geduurd heeft. Eind goed al goed.

Ik betwijfel of er enige vorm van communicatie is tussen de klantenservice en de afdeling die de abonnementen verzorgd. Als ik bel naar de klantenservice wordt er veel beloofd en praten ze over 1 tot 3 werkdagen. Als je na een paar dagen terugbelt, krijg je te horen dat er nog geen terugkoppeling is geweest van de betreffende afdeling en daar blijft het dan bij. Inmiddels zijn er 7 werkdagen voorbij voor enkel het opsturen van een mobiel en verrekenen van het teveel betaalde bedrag.
De orderstatus van mijn bestelling staat nog steeds op 31 augustus.
De slogans " het uiterste voor jou" en "abonnement zonder gedoe" maken ze in mijn ogen niet waar.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops