Leverbaar 6 tot 7 dagen, is valse informatie.
Media Markt heb ik nog nooit problemen mee gehad, maar dit veranderd wanneer je een product die aangeeft 6 tot 7 dagen levertijd nodig heeft.
Dit is valse informatie, wat Media Markt bedoelt is dat ze "verwachten" het 6 tot 7 dagen verwachten te krijgen van "hun" leverancier. In andere worden je product kan je verwachten van 1 dag tot nooit.
Mij advies als er 6 tot 7 dagen aan geeft zoek ergens anders.
Hier is de ervaringen.
Product 1: Samsung Gear s2.
1. Bestelt op een maandag.
2. Zaterdag een bericht dat product niet leverbaar is binnen de tijd, vraag als je een andere product in plaats wil hebben.
3. Ja gezegd op andere product volgende week woensdag nog steeds niet binnen (was ook een fout met bij bestelling als ik niet had gebeld, dan had ik nooit mijn originele bestelling of de andere aanbevolen product gekregen(want die verkopen ze niet meer)).
4. Belt Media Markt, andere product ook niet leverbaar zegt dat originele product leverbaar aankomende maandag(twee weken na bestelling).
5. Maandag einde van de dag nog steeds niks van me product gezien.
6. Bel zelfde dag, zeg jaja komt aankomende woensdag/donderdag.
7. Donderdag einde van de dag, zelfde verhaal verwacht vrijdag/zaterdag.
8. Nu aan het wachten verwacht product 3 weken na bestelling.
9. Product die ik heb bestelt zitten ze ook steeds van prijs te verwisselen tot hoogste 50 euro hoger dan advies prijs (20 euro advies prijs nu)
Product 2: Asus Laptop.
1. Wacht een 10 dagen, krijg e-mail product niet meer leverbaar.
2. Kan andere product krijgen.
3. Wilde vergelijken de twee producten maar originele product die bestelt had was van website verwijderd.
4. Andere website gebruikt om te vergelijken.
5. Akkoord gezegd voor andere product.
6. 7 dagen na akkoord (17 dagen na bestelling) product komt eindelijk binnen.
Ik heb de product nog steeds niet, 2 weken over de beloofde lever tijd.
KlantenserviceGeef de schuld aan "hun" leverancier terwijl "hun" beloven het binnen 6 tot dagen te leveren. Enige optie die ze geven is "als je niet leuk vind om te wachten kan u altijd annuleren" twee keer al gebeurt.