Azerty

Perfecte service. Ik had mijn bestelling zelfs tweemaal kunnen aanpassen, zonder problemen. Na mijn "uiteindelijke" bestelling, kwam ik erachter dat de case fans toch niet zo geweldig waren. Ik wilde niet nóg een keer mijn bestelling aanpassen, dus ik besloot extra fans te bestellen en de fans die ik niet wilde hebben door te verkopen. Na bestelling van nieuwe fans, kreeg ik een telefoontje of dit vervangende fans waren en of deze in de behuizing moesten worden geplaatst. Uiteraard zei ik dat dit het geval was, waarop werd geantwoord dat de huidige fans zullen worden vervangen en dat het geld van de fans op mijn rekening zal worden gestort.

Systeem zag er keurig uit, met perfecte cable management. Alle case fans zaten op de plek waar ik ze graag wilde hebben.

Top!

Geweldig goed ingepakt. Alleen was de omdoos echt gigantisch. Zo groot dat het niet in mijn auto paste en ik de doos leeg moest halen op de parkeerplaats. Het was wel allemaal perfect in bubbeltjesplastic ingepakt.

Goede service. Werd netjes te woord gestaan en technische vragen werden direct bij de technische dienst gelegd. Super!

Scorekaart voor Azerty