Ik heb The Last of Us besteld bij GameResource. Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel en dan is het altijd afwachten hoe het verloopt. Mijn ervaring is uiterst positief. Bij aankomst van het pakje kwam ik erachter dat, ondanks de goede verpakking, de game-case helaas gebroken was. Om 18:24 heb ik hierover een mail gestuurd en om 18:45 kreeg ik een zeer vriendelijke en oplossingsgericht antwoord terug waarin excuses is aangeboden voor het ongemak. Tevens werd er direct een nieuwe game-case opgestuurd en seperaat een retour-enveloppe zodat ik de gebroken case kon terugsturen. De volgende dag had ik de nieuwe game-case binnen. Super service!!
VerzendingSnel en goed verpakt. Ondanks de beschadiging heb ik er niets op aan te merken; dit gebeurd gewoon af en toe en kan elke webshop overkomen. Na de afhandeling van de gebroken case ben ik zojuist nog geinformeerd dat ze verpakking gaan verbeteren door kartonnen doosjes te gebruiken (ipv bubbeltjes-enveloppen).
KlantenserviceDikke pluim voor de klantenservice. Zoals aangegeven zijn ze erg snel, vriendelijk en oplossingsgericht.