Voor een nieuwe pc build was ik opzoek naar een webwinkel die een overzichtelijke website en goeie costumer service (reputatie) had.
Megekko kon ook (bijna) alle gewenste onderdelen leveren tegen de gemiddelde prijzen die in de Pricewatch of goedkoper. De bestelde producten oogden nieuw en zaten allemaal netjes in de verpakking.
Ik kon bestellen zonder eerst een account aan te maken en kreeg statusupdates via de mail. Dit is mijn eerste order bij Megekko en is voor de herhaling vatbaar.
De "kortingsabonnement spaaractie op het einde is vervelend en een doorn in het oog.
De levering was met track en trace verzonden en op tijd geleverd. De producten waren netjes in een doos verpakt (met Megekko tape).
Mijn enige opmerking is: er was (in de doos) geen bescherming aan de zijkant(en) aangebracht. voor de zekerheid in de toekomst bij grote of zware pakketten ook gelieve aan de zijkant luchtkussens of folie plaatsen.
Nadat ik besteld had was er een update op de website van Megekko omtrent de GPU. Ik heb toen de klantenservice gemaild.
Ik kreeg na sluitingstijd een email met verdere informatie en een ander voorstel omtrent de GPU. De volgende dag, in de ochtend een vervolg mail ontvangen, hierbij snel en uitstekend opgelost door Megekko.