Azerty

Op aanraden van users hier op Tweakers forum heb ik mijn pc besteld bij Azerty, en ik ben uitermate tevreden. De site is makkelijk en gebruiker vriendelijk. De prijzen zijn zeer scherp (in meeste gevallen is Azerty het goedkoopst geweest voor mijn pc onderdelen), het aanbod is zeer groot (ik hoefde geen vervangende producten te kiezen), en de service is top (zoals het laten assembleren met garantie). Wie iets pc gerelateerd wilt bestellen zou ik echt Azert aanraden, want ze doen toch net even wat meer moeite dan andere sites (je mag zelfs meekijken naar hoe je pc wordt samengesteld!).

Het enorm grote pakketje werd super snel geleverd (nog geen2 dagen na assemblage), en alle doosjes en omhulsels van andere producten werden mee verzonden. Kortom erg netjes en snel geleverd.

Uitstekend! Vragen/problemen worden snel en goed afgehandeld. Zo had ik een probleem met een grafische kaart dat gemarkeerd was als 'onbekende levertijd'. Uiteraard niet de schuld van Azerty, maar zij hebben mijn order zonder problemen gesplitst en zo kon ik de rest van mijn pc al benutten zonder dat ik hoefde te wachten tot de grafische kaart geleverd werd. Ik mocht ook meekijken met de assemblage van mijn pc, wat ik helemaal geweldig vond (net dat beetje extra service)!

Scorekaart voor Azerty