Onwaarschijnlijk slechte ervaring met Coolblue waarbij ik zaken heb besteld via hun site met een door hun aangeboden betaalservice Paypal waarbij er een probleem is opgetreden en ik 2x heb betaald en uiteraard, zoals bedoeld, 1x is geleverd.
Helaas is dit mijn probleem, na contact via whatsapp en telefoon is mij te kennen gegeven in bewoordingen van gelijke strekking dat ze mij niet willen helpen en ik het met Paypal moet oplossen.
Er loopt een zogenaamde claim bij Paypal naar Coolblue om te kijken of ik m'n geld kan terugkrijgen. Er komt geen reactie en ik ben mijn geld kwijt.
Werd heel netjes te woord gestaan op whatsapp tot het punt dat het probleem niet vanzelf werd opgelost zoals mij eerder werd geschetst maar Coolblue tot actie zou overgaan. Toen werd het mijn probleem, dit werd na mijn telefonisch contact bevestigd. Coolblue had geen boodschap aan mijn probleem.
Inmiddels ben ik tot op heden meer dan 2 uur kwijt aan telefoontjes, whatsapp, onderzoek op internet hoe te handelen bij problemen met verkopers en mailtjes richting partijen die mij kunnen ondersteunen bij dit probleem en ben ik geen steek verder.
Radeloos dat Coolblue mij niet wil helpen bij mijn bestelling bij Coolblue met een betaalmethode aangeboden door Coolblue maar als het mis gaat is het ineens de consument zelf die het moet oplossen.
Edit 13 September:
Na mijn 3e contact poging vanwege het verzoek van Coolblue hieronder heb ik nogmaals mijn gegevens doorgegeven (waarom is dit in godsnaam nodig, waarom wordt er niet gewoon de 1e poging actie ondernomen?) en heb 2 dagen geleden het geld teruggestort gekregen van Coolblue.
Uiterst teleurstellende ervaring, geen excuses, geen reactie. Maar wel uiteindelijk dus mijn geld teruggestort gekregen. Gelukkig.
Geachte heer, mevrouw
Wat ontzettend balen dat het probleem met de betaling nog niet is opgelost. Kunt u het ordernummer van de bestelling naar geenglimlach@coolblue.nl mailen? Dan kunnen wij samen op zoek naar een passende oplossing.
Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen.
Groeten,
Coolblue