Paradigit

de website werkt heel fijn, makkelijk zoeken en goede informatie, mooie aanbieding gevonden met een hele lage prijs tov concurrenten.

Eerst een reservering gedaan waarbij stond dat het de volgende dag geleverd zou worden bij de winkel maar toen ik zelf contact opnam bleek dit niet het geval, na 4 dagen zelfs nog niet, volgens de klantenservice kwam dit door een leveringsprobleem. Nu opnieuw reservering geplaatst, maar nu bij een ander filiaal, waar hij volgens de klantenservice gewoon op voorraad lag, hier was dan geen leveringsprobleem. ik ga morgen kijken of het dit keer wel lukt...

Ik heb nu verschillende keren met de klantenservice gesproken, ben elke keer netjes te woord gestaan, met na afloop een samenvatting van het gesprek toegestuurd gekregen via de mail. Ik vind het slordig dat ik zelf contact op moet nemen terwijl ik anders geen informatie zou krijgen over mijn vertraagde bestelling en de mensen bij de klantenservice denken verder niet mee met mijn situatie of over een oplossing.

Scorekaart voor Paradigit