Max ICT B.V.

Ik wist nog niet goed welke laptop ik wilde gaan kopen, maar nadat ik met een medewerker had gesproken en verschillende laptops had vergeleken heb ik toch een goede keuze kunnen maken.
Het bestellen van de producten ging makkelijk en snel, want ik had de productcodes ontvangen van de laptop en de muizen die ik wilde bestellen. Ook het betalen verliep zonder problemen.

Er werd op de site aangegeven dat de laptop binnen een dag besteld kon worden, de muizen die ik erbij had besteld zouden een aantal dagen duren. Ik zou de bestelling af komen halen op locatie. Helaas was de laptop er een werkdag later nog niet (vrijdag besteld, dus had gehoopt hem maandag gedurende de dag op te kunnen halen), maar dat was geen ramp. Nog even een medewerker gebeld om te vragen hoe dat zat, maar hij was inderdaad nog niet geleverd door de leverancier.
De ochtend erna werd ik via de telefoon op de hoogte gebracht dat ik de laptop op kon komen halen. Ik kon dat die ochtend nog niet doen, maar gedurende de middag werd ik nogmaals op de hoogte gebracht via telefoon, dat de muizen nu ook al binnen waren, sneller dan verwacht dus. Smiddags dus alles op kunnen halen en tevreden naar huis gegaan.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops