Kamera Express

Ik heb het afgelopen jaar vrijwel al mijn foto en filmapparatuur bij KameraExpress besteld. Deze vooral online bestellingen van zowel Kodak Portra filmrolletjes, maar ook de vandaag bestelde Reflecta SCRIPT TAB 80 en overige camera-accessoires worden altijd binnen no-time geleverd en er is (tot nu toe) niks mis gegaan. Daarnaast is de kennis in de winkels altijd inhoudelijk sterk, kom ik nooit voor nare verassingen te staan en word ik netjes te woord gestaan met tijd en aandacht voor mijn persoonlijke wensen. Er wordt dus goed meegedacht. Sinds de overname van FotoKleinXL in Utrecht, is de service er enorm op vooruitgegaan, dit komt denk ik ook deels door de frisse uitstraling en nieuwe herindeling van de winkel.

Al met al een zeer toegankelijke winkel zowel online als in het echt.

De 5-pack fotorolletjes van Kodak portra en TX400 worden tegen een zeer scherpe prijs verkocht, wat het mij makkelijk maakt op analoge filmfotografie te blijven doen - een zowat uitstervende tak in de fotografie. Hierdoor draagt Kamera Express op een eervolle wijze bij aan de toekomst van film fotografie. Daar kun je niks anders dan dankbaar voor zijn.

Ik heb (nog) geen ervaring met de klachtenservice, maar wel met de klantenservice in de winkel en zoals ik eerder zei word ik telkens goed geholpen door personeel met oog voor prijsscherpte en met kennis van fotolenzen, wat uiteindelijk het allerbelangrijkste is aan fotografie. Daarnaast is men vriendelijk, vooral toen ik laatst vroeg om informatie over de DJI producten en Sony F camera's.

Scorekaart voor Kamera Express