Op zondag 7 augustus heb ik een bestelling geplaatst bij Max ICT. Door de lage kosten heb ik gekozen voor deze site. Ik heb er een kast (fractal design S) besteld voor een build die ik die aankomende week wou gaan bouwen. De kast had een levertijd van 3 dagen, wat goed uitkwam aangezien de onderdelen die ik bij afuture had besteld dezelfde levertijd hadden. Hierdoor zou ik de build die week afkunnen maken. Na 3 dagen kwamen inderdaad de spullen van afuture binnen, maar de kast van Max ICT nog niet. Nadat ik had ingelogd op de site stond er bij de order dat die werd behandeld bij het magazijn. Op de vrijdag 12 august toch maar een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik de kast kon verwachten,maar helaas heb ik tot deze dag (29 augustus) nog steeds geen reactie binnen op het mailtje en ook geen kast. Vandaag dan ook de bestelling geannuleerd en bij een andere site de kast besteld. Het is natuurlijk ronduit belachelijk dat de levertijd zo asociaal lang is en dat er geen informatie van Max ICT naar de consument wordt doorgespeeld over langere levertijden of überhaupt over de status van de bestelling. Ik ben ook zeer ontevreden over de site en raad het niemand aan. Helaas voor mij had ik niet eers de reviews over de site gelezen, had ik dit namelijk wel gedaan dan had ik voor een andere site gekozen.
VerzendingVerzending is nooit verder gekomen dan het magazijn van Max ICT. Blijkbaar houdt het daar op voor ze.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice, na 17 dagen nog geen reactie op een mail. Pas nadat ik een mail stuurde om de bestelling te annuleren reageerden ze opeens binnen 3 uur. Nou chapeau hoor, ik had liever 17 dagen eerder een reactie gehad. Een verklaring waarom het zo lang heeft geduurd is er ook niet gegeven.