ALTERNATE.nl

Wanneer je iets aankoopt kan het niet snel genoeg gaan en zegt men niet dat er blijkbaar elke doos moet geopend worden om zeker te zijn dat er geen defecten aan zijn. het draait om verkoop, niet om de klanten.
klant is niet meer als een crediet kaart

Ik heb een outlet product gekocht, ik dacht oorspronkelijk dat het om een promo ging, dat was niet het geval, blijkbaar gaat het over in mijn oge vage producten, waarvan ze blijkbaar zelf niet eens weten wat er mee gebeurd is.
ik heb men volledige PC ineen gestoken, inc dit outlet moederbord

bleek dat op het outlet product mijn geheugen niet paste (defect haakje in de memory socket)
bleek dat er aan de PCI- express poorten geen clips zaten om de kaart effectief vast te houden op zijn plaats
bleek dat er aan mijn CPU socket 2 pinnen niet helemaal juist stonden!!

de volgende dag na aankoop terug gegaan, alternate beweert dat ik verantwoordelijk ben voor de schade en wil geen refudns geven, ze kunnen niet aantonen dat ik voor de schade verantwoordelijk ben, maar dat is blijkbaar niet nodig???? (bij wet nogtans wel!)

na veel mizerie, problemen en over en weer gerij krijg ik geen vergoeding, krijg ik mijn defect mobo gewoon terug naar huis en moet ik mijn plant trekken!

NOOIT koop ik nog iets bij alternate, ik was blijkbaar ook niet de enige toen in de winkel met problemen en tegenwerking langs Alternate kant.

Ondanks alles heb ik nu gelezen dat ze in overtreding zijn met wet.
hier laat ik het niet bij.

Beste

Kun je ons een DM sturen met enkele details? Dan kijken we even naar deze situatie.

Ik heb mijn Order-nr toegevoegd aan mijn review.
Update: enkel op solciale media lijkt gereageerd te worden, ik vermoed om de indruk te creeren naar anderen dat er naar een oplossing word gezocht?

Even laten weten dat er voor mij buiten het eerste bericht, noch op mail, noch op andere media een antwoord, laat staan een oplossing is gekomen!!!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl