Megekko levert prima producten. Ik heb er zelf mijn computer gekocht en dat ging haast vlekkeloos. Je moet namelijk zelf heel goed kijken of alles op elkaar past en of alles goed met elkaar werkt. Megekko geeft wel genoeg informatie over de producten, maar checkt natuurlijk niet of alles bestemd is voor elkaar.
VerzendingDe levering is prima. Ik kreeg het alleen niet de volgende dag niet in huis aangezien er nog een aantal producten niet op voorraad waren.
KlantenserviceDe computer producten bestellen ging dus bijna vlekkeloos. Het enige wat fout gegaan was, waren de ram sticks. Deze hadden een geheugen snelheid van 2666 MHz en mijn moederbord kon maar tot 2133 MHz geheugen aan. Hier was ik dus pas later zelf achtergekomen. Vervolgens had ik de klantenservice gemaild om te vragen of ik het product terug kon sturen. Ik kreeg de dag daarna al een mail terug waarbij er ook nog enkele tips werden gegeven om het probleem alsnog te verhelpen. Helaas was het een uitzonderlijk geval, maar Megekko heeft dus wel de moeite gedaan om ook nog een oplossing te vinden. Top!