Ik bestel hier al sinds 2007. De webshop geeft altijd voldoende informatie met eventueel externe links en alles is redelijk makkelijk te vinden.
De betaling ging ook moeiteloos nadat de technische dienst een blik op de componenten had geworpen of het allemaal wel zou passen.
De onderdelen waren sneller binnen dan verwacht en de assemblage + verzending lagen voor op mijn verwachtingen. Binnen 2 werkdagen was mijn order geassembleerd en verstuurd terwijl niet alles op voorraad was.
Mijn order was de aanschaf en assemblage van een redelijk uitgebreide game pc met de nodige complexiteit, hierbij was de assemblage livestream die Azerty aanbied een zeer waardevolle toevoeging omdat er tijdens het assembleren problemen werden geconstateerd die vooraf niet hadden kunnen worden geconstateerd. (CPU koeler was te groot)
Deze problemen konden hierdoor tijdens het assembleren telefonisch worden opgelost omdat ik van mijn kant gelijk wist wat de problemen waren.
De assemblage is zeer keurig verlopen en het geheel is professioneel weggewerkt en afgemonteerd. Alle kabels zitten netjes vast met tie rips en zijn mooi uit het zicht weggewerkt ook al heeft mijn kast geen raam.
De verzending is zeer netjes gebeurd, de onderdelen (GPU etc) waren netjes ondersteund met opvul materiaal om de kans op transport schade te minimaliseren en op de buitenkant van de kast was een melding aangebracht dat deze opvul materialen zich aan de binnenkant bevonden.
De enige klacht kwam van de bezorger i.v.m. het gewicht :-)
Vanwege de complexiteit van de gevraagde configuratie en wat problemen die ik vanaf mijn kant al vooraf had gespot heb ik redelijk vaak contact gehad met de klantenservice,vooraf, tijdens en na het plaatsen van de bestelling.
Er is ten alle tijde meegedacht over eventuele problemen en er is zelfs een 'custom' oplossing bedacht vanuit de kant van Azerty om een M2 SSD beter te koelen. Dit is allemaal zeer netjes gebeurd en afgewerkt.