Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en had de wens deze de volgende dag te ontvangen. Leuk en aardig een laptop uitgekozen, bij de media markt uitgekomen met deze levertijd en meteen besteld. Normaliter ontvang je kort achter elkaar de bevestigingen van je bestelling en verzending maar deze bleef uit dus vanmorgen toch maar even gebeld; niet meer op voorraad en onbekend wanneer deze weer beschikbaar is. Hoezo geen voorraad controle bij het starten van een bestelling #webshop software fail??? Op zich geen probleem als de teruggave van MIJN geld binnen een dag terug is maar nu moet ik na het ontvangen van de annuleringsbevestiging nog 5-7 werkdagen wachten. Ronduit slecht voor deze tijd. Mijn advies voor als je overweegt om waren bij de Media Markt te bestellen eerst even te bellen en naar de huidige voorraad te vragen.
KlantenserviceDe klantenservice is helder en bereikbaar, los van de annuleringsprocedure niets op aan te merken; zij kunnen er echter ook niets aan doen wat er van bovenaf bepaald is.