De website is prima, ik kon redelijk vinden wat ik zocht. bestellling was zo gedaan.
VerzendingTwee van de vier bestelde producten waren niet leverbaar, waardoor de hele bestelling niet geleverd werd. Hierover werd ik niet bericht door Media Markt. Zowel op de website als in de bevestigingsmail stond vermeld dat de producten over 2-3 dagen leverbaar. Na een week ben ik zelf gaan bellen.
KlantenserviceIk werd wel netjes te woord gestaan door de medewerkers maar de afhandeling vond ik niet goed. De 2 producten die niet leverbaar waren werden geannuleerd. De eerste medewerker die ik sprak vertelde mij dat de rest van de bestelling dan wel gewoon verzonden kon worden. 2 dagen later nog niets ontvangen en opnieuw contact opgenomen. Het systeem kon de aanpassing niet direct verwerken, had hier langer de tijd voor nodig, ze konden niet zien hoe lang. Weer 2 dagen later ontving ik eindelijk een email: de 2 producten die niet leverbaar waren hadden ze geannuleerd, plus nog een product en de vierde hadden ze verzonden.