Was op zoek naar een kleine managed switch voor mijn thuisnetwerk. Gevonden via de Pricewatch en meteen doorgeklikt naar Azerty, ondanks dat ze niet de goedkoopste waren, omdat ik altijd goede ervaringen met ze heb gehad. Ik vind de zoekfunctie op de webshop niet altijd even goed, maar ik kom meestal toch via de Pricewatch.
Tijdens het bestelproces heb ik een nieuw verzendadres opgegeven, maar dit adres werd uiteindelijk niet gebruikt bij de verzending. Ik weet echter niet of dat nu aan mij lag of aan de webshop, maar ik vermoed dat ik zelf iets fout gedaan heb.
Levering was zoals verwacht, volgende dag binnen het gestelde PostNL tijdvak. Goed verpakt, niets op aan te merken.
KlantenserviceOmdat het verzendadres uiteindelijk niet klopte (kwam ik achter toen ik de verzendbevestiging kreeg), heb ik meteen de klantenservice gebeld en binnen een minuut contact. De medewerker aan de andere kant vertelde me dat de doos al op de PostNL kar lag, maar ging bij zijn collega vragen of die er nog afgehaald kon worden. Een paar minuten later werd ik teruggebeld: de collega had het product van de kar gehaald, het juiste adres erop geplakt en weer op de kar gegooid. Prima!