Azerty

Ik heb een heel systeem besteld bij Azerty, en laten assembleren. Ik wou dit in eerste instantie zelf doen maar nadat ik besteld had kreeg ik een mailtje dat het ipv 60€ ook voor 30€ geassembleerd kon worden. In dat geval laat ik dat jaartje assemblage garantie niet aan me voorbij schieten. Geen spijt van gehad, alle kabeltjes etcetera zijn super netjes weggewerkt. Complimenten hier voor. En heb ik kunnen mee kijken op de live stream hoe mijn pc gebouwd werd, wat een hele unieke ervaring was .Voor een hele eerlijke prijs vergeleken met andere aanbieders heb ik alle onderdelen die ik wou kunnen kopen. Erg tevreden en niets op aan te merken simpelweg! Ronduit super!

Zoals geschat waren er 2/3 dagen nodig voordat mijn pc aan de buurt was om gebouwd te worden, dinsdag besteld. En op vrijdag in de zelfde week mijn hele systeem mogen ontvangen, uiteraard wel alles gekozen wat op voorraad was. :) Top erg tevreden & een, zeer snelle service van Azerty!

Ik heb de klantenservice niet zo zeer nodig gehad, wel had ik nog een aantal vragen na mijn bestelling, die zijn goed beantwoord. Ik heb zo ook kunnen toekijken met de bouw van mijn systeem via Azerty's livestream, dit was een aangename & unieke ervaring!

Scorekaart voor Azerty