De winkel heeft echt wel goede prijzen, het is de eerste keer dat ik bestelde, maar spijtig genoeg kloppen de levertijden niet.
Bij mij stond er tijdens de bestelling voor elk product dat de levering ging gebeuren binnen de 3-5 dagen, we zijn nu 15 dagen later en het is nog niet eens verzonden.
Spijtig genoeg kloppen de levertijden niet op hun website, ik wacht al meer dan twee weken en het is nog niet verzonden, het ambetante is dat ze ook niet het deel dat wel toegekomen is willen verzenden...dat maakt het erg in mijn ogen (ik had het beter opgesplitst in verschillende bestellingen)
KlantenserviceAls ik er e-mails over stuurde (over de vertraging) dan antwoorden ze wel zeer snel en met accurate informatie, ik weet dus wel welke producten vertraagd zijn. Ze zijn ook zeer vriendelijk in hun antwoord.
Wat wel beter kan, is automatisch de klant verwittigen als ze hun levertijd niet gaan halen, of als ze weten dat bepaalde artikels vertraagd zijn... nu moet je online op de website gaan kijken wat er aan de hand is.
En wat ook beter kan is, als ze weten dat ze het niet gaan halen (bij een grotere bestelling) dat ze tenminste het eerste deel opsturen! (Coolblue doet dat ook)
Bedankt voor jouw feedback, deze appreciëren wij enorm. Onze excuses voor de vertraging, er was helaas iets misgelopen bij de koerier waardoor jouw pakketje vertraging heeft opgelopen.
Wij kijken vanaf nu elke order na die vertraagd is om te vermijden dat zoiets nog kan voorvallen!