Iphone 6S na 4 dagen stuk(fabrieksfout). Kan gebeuren maar wat er daarna gebeurd is werkelijk bizar: vanwege vakantie telefoon na 18 dagen teruggebracht en daardoor niet binnen de termijn van 14 dagen. Er wordt bij verzonnen dat er wat krasjes ( niet gezien !) opzitten en daardoor kan hij niet ingeruild worden maar moet worden gerepareerd. Na 2 weken gevraagd om een update, o goed dat je contact opneemt er moet iets in je instellingen worden gewijzigd dan kunnen we beginnen met repareren. Men maakt de ene na de andere fout. Dadelijk een toestel 2 maand terug aangschaft en nog helemaal niet kunnen gebruiken. Werkelijk waar de slechtste service ooit !!
KlantenserviceOnbeschoft. De manager maakt zich er af met de opmerking: "had je maar niet op vakantie moeten gaan, is je eigen verantwoordelijkheid"en "had je toestel maar niet 2 dagen voor de vakantie moeten kopen, had je hem wat langer kunnen testen". Werkelijk waar bizar dat men dat soort mensen daar laat werken. Waarschijnlijk wordt er gewoon op gestuurd. Ik koop er nooit meer wat.
Hallo Alex,
Vervelend verhaal, zo te lezen. We kunnen ons goed voorstellen dat u hier niet tevreden mee bent. Hoe de situatie ook is, het is de bedoeling dat u altijd correct te woord wordt gestaan. Het is niet fijn als u verwacht dat het toestel wordt geruild, het toch gerepareerd zal moeten worden. Met vertraging in het spel, wordt het er niet beter op. We willen graag naar een oplossing kijken, maar zouden u daarvoor om een retournummer willen vragen. Kunt u deze versturen via geenglimlach@coolblue.nl?
Vriendelijke groeten,
Coolblue