CameraTools

prima, netjes met orderbevestiging en faktuur. artikel kwam snel met PostNL. Snel Triggertrap proberen, maar helaas.

Ook prima

Jammer dat het bestelde artikel niet naar behoren functioneerde, dus dag later het artikel ter beoordeling door een deskundige terug gestuurd. wacht nu af wat er gaat gebeuren, koste me wel weer 6,95 extra aan verzendkosten met PostNL. Inmiddels zijn we 10 dagen na besteldatum. Ben benieuwd of artikel voor 20-8-2016 binnen ligt. Ben daarna op reis met of zonder Triggertrap

Beste Henk,

We hebben de niet werkende Triggertrap in ontvangst genomen, en deze direct voor je in bestelling gezet bij onze leverancier. Deze was helaas niet op voorraad, dus het duurt iets langer dan gehoopt, maar je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe, werkende Triggertrap kosteloos naar je toe gestuurd met natuurlijk ook vergoeding van de verzendkosten die je hebt moeten maken voor het retour sturen.

We doen dus ons best om jouw beoordeling van ons dus nog naar boven bij te kunnen stellen!

Met vriendelijke groet, Team CameraTools.nl

Scorekaart voor CameraTools