MediaMarkt

Kopen in de winkel in Eindhoven centrum ging prima, ik ben goed geholpen en geadviseerd.

De handsfree speaker van de telefoon werkte na ca. 2 maanden niet meer, telefoon werd voor reparatie onder garantie teruggestuurd. Na reparatie hiervan werkte de gewone speaker niet meer. Weer opgestuurd, probleem niet opgelost. Hoe kan dit? Ik geen een exacte beschrijving wat niet werkt, en de telefoon wordt niet eens getest na reparatie. Weer terug: "Nee meneer U krijgt geen nieuwe telefoon, daarvoor moet hij drie keer een hardware reparatie hebben ondergaan. Uw telefoon heeft pas een hardware reparatie ondergaan, de software reset telt niet mee."

Na de vakantie voor de vierde keer terug, naar filiaal op Ekkersrijt ipv Eindhoven centrum (iets dichter bij). Van daar kan de telefoon niet opgestuurd worden, omdat het aankoop nummer van het filiaal Eindhoven centrum niet ingevuld kan worden in de computer in Ekkersrijt.

Dus nu moet ik voor de vijfde keer naar Mediamarkt in de hoop dat het nu eens een keer goed komt.

Het lijkt alsof MediaMarkt haar best doet klanten te irriteren op de servicedesk.

Scorekaart voor MediaMarkt