Kamera Express is een schandalig oneerlijk bedrijf.
1e. Volgens hun site leveren ze de dag nadien indien het product voorradig is - Vergeet het!!! Ik heb sommige van de bestelde zaken slechts 2 weken later gekregen.
2e. Ze geven op hun site een "goedkoopste prijsgarantie". Ik heb op voorhand met het bedrijf contact opgenomen om te bespreken hoe dit in zijn werk ging. Ik moest gewoon de volle pot betalen en dan reply-en op de factuur en dan zouden ze het verschil terug betalen - Vergeet het!!! We zijn ondertussen al ongeveer 3 maanden verder en ik heb nog geen euro gezien. Meestal antwoorden ze niet op je klachtenmails. Eenmaal hebben ze wel geantwoord, dit met een smoes die niet klopte. Daarna ondanks mijn vele boze mails niets meer gehoord. De zaak zit nu bij Test Aankoop. 'k Ben benieuwd hoe het verder verloopt...
3e. Ik heb iets gekocht waarvan de afmeting voor mij zeer belangrijk was. In werkelijkheid was het product echter veel kleiner dan de specificaties op hun site. Ook op deze klacht krijg ik geen reactie.
Kortom: schandalig, hoe durven ze op die manier met klanten om te gaan. Ik ben zeer verontwaardigd en ik zal er nooit nog iets bestellen want dit wil ik geen tweede keer meemaken.
Sommige producten die volgens de site voorradig waren heb ik slechts 2 weken later ontvangen
KlantenserviceZe antwoorden gewoon niet op klachtenmails.
Ze antwoorden gewoon niet op klachtenmails.
(moest het 2 keer schrijven om aan min. 10 woorden te geraken)