GetLoud

De website van GetLoud! is erg overzichtelijk en ze hebben de headphones in allerlei categorieën opgesplitst waardoor je snel vind wat je zoekt. Daarnaast staan er duidelijke productfoto's en beoordelingscijfers bij het product gepresenteerd.

De verzending van GetLoud! is erg netjes. Ze hebben een eigen stevige nette doos waarin de headphone wordt verzonden. De headphone werd ook stevig in de doos neergelegd waardoor er geen beschadigingen konden ontstaan.

Door een voorraadfout op de website bleek mijn bestelde headphone (Sony MDR- XB650BT Black) niet op voorraad. Dit vond GetLoud! erg vervelend en bood mij ter compensatie een JBL - T100A headphone setje aan. Echter waren wij van plan meer te bestellen en deden een tegenvoorstel voor een kortingsbedrag. Hiermee ging GetLoud! meteen akkoord. Desondanks de voorraadfout op de website heeft GetLoud! meteen gehandeld. Het mail- en belcontact met GetLoud! was uitstekend. De klantenservice wist meteen welke headphone ik had besteld en probeerde de fout meteen te herstellen. Daarnaast kwam mijn headphone ook nog eens eerder binnen dan verwacht. Kortom een webshop die voor iedere muziekliefhebber een headphone heeft en ook nog eens topservice biedt.

Scorekaart voor GetLoud

Webshop Keurmerk