Hofma.nl

Bestellen ging makkelijk, via iDeal betaald. Duidelijke site met scherpe prijzen voor zover ik kon beoordelen.

Product was snel in huis.

Klantenservice vond ik onvoldoende, niet 'slecht' maar onvoldoende staat er niet bij.
Had een tv gekocht die te groot bleek te zijn. Hier kwam ik achter toen ik hem al besteld had. Heb contact opgenomen en gezegd dat ik hem gelijk terug zou sturen als hij binnen zou zijn. Zo gezegd zo gedaan.
Tv was binnen een paar dagen weer terug bij Hofma op 19-7. Op 22-7 contact opgenomen met de vraag wanneer ik mijn geld terug kon verwachten. Hier werd gezegd 2 weken is de wettelijke termijn. Ik vond dit vrij lang, maargoed als dit dit wettelijke termijn is dan is het zo.
2 weken na 19-7, is 2-8. Gisteren op 8-8 nog steeds niks binnen. Heb weer contact op moeten nemen en er is vandaag pas overgemaakt.
Ik krijg de indruk dat als geen contact had gezocht, er nog steeds geen geld was overgemaakt.
Het was toch 700 euro, vind ik veel geld om 3 weken op te wachten terwijl het binnen 1 minuut kan worden overgemaakt.

Sluit wel aan bij een aantal vorige recensies met als strekking van het verhaal dat als je gewoon iets koopt dat het prima gaat, maar zodra er iets moet worden geretourneerd of er is iets kapot, dan gaat het wat moeizaam. Jammer, want de prijzen zijn scherp.

Scorekaart voor Hofma.nl