Max ICT B.V.

ik had een coolPad Porto S E570 wit besteld met ideal en alles ging snel en gemakkelijk, het geld was meteen overgemaakt, maar dan de lever tijd zou op 25-7-2016 geleverd moeten zijn en dit was niet zo, naar hun gebeld en ze zouden de product morgen verzenden, of te wel het was nog niet eens verzonden! 5 dagen te laat op een maximale levertijd van 3 dagen, dit is echt slordig. verder wou ik het product annuleren en dit kon binnen de 14 dagen wanneer het product is besteld, dit heb ik via de mail en telefonisch gedaan en ze zouden de order annuleren. hiervan heb ik nog niks van gehoord ook geen bevestiging dat de order is geannuleerd is of wat dan ook. ik had weer een email gestuurd en nu na bijna 2 weken heb ik nog niet eens een reactie van hun gekregen. advies voor de volgende kopers, pak een andere webshop want ze zijn bij max ict erg slordig.

als je ze belt krijg je meteen reactie maar of ze het waar maken is een ander verhalen, reageren op de mail doen ze blijkbaar niet want na 2 weken heb ik geen een reactie van hun ontvangen.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops