Azerty

Geheugen besteld voor mijn game pc: 2 slotjes van 16GB en dan ontvang ik de 8GB variant hiervan. Heb er ook nog eens 3 weken op moeten wachten. Nu moet ik alles maar terugsturen en 100 euro bijbetalen voor het goeie product omdat hun een fout hebben gemaakt in de specificaties.

In het verleden ook een game pc besteld, dat ging dan wel weer prima

Duurde 3 weken, en dan ook nog een verkeerd product.
Telkens wanneer ik op belde werd er mij vertelt: "we verzenden uw product vandaag meneer" ( 3 dagen later nog niks ontvangen)

5 keer opgebeld, 3 keer gemailt, maar ze snappen er niks van. Ze beloven iets maar dat gebeurd dan weer niet.
Kost me ook nog eens een euro per gesprek.

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.

Scorekaart voor Azerty