Azerty

afgelopen maand heb ik een nieuwe pc aangeschaft bij azerty, ik ben hier erg tevreden over, doodmiddel van een offerte een mooie prijs kunnen regelen met het azerty verkoop team waarbij alles op een snelle en goede manier geregeld werd, verder werd er ook duidelijke uitleg gegeven over hoe ik de bestelling ivm de offerte het beste kon plaatsen.

Verder is het een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb door goede beoordelingen en prijzen die het bedrijf heeft gewonnen verder heb ik veel bij een voormalige werkgever te maken gehad waarbij het bedrijf veel professionaliteit uitstraalde.

Indien ik iemand advies zou moeten geven in aanschaf van een product raad ik zeker azerty aan, in de toekomst zal ik dan ook zeker weer apparatuur bij hun aanschaffen (vermoedelijk nog voor het einde van dit jaar)

nadat de pc gebouwd was werd de pc netjes binnen een dag afgeleverd met daarbij al het toebehoren in een 2de pakket (doosjes processor moederbord, stickers enz..),

verder werd ook diezelfde dag een mailtje aan mij gestuurd met de promotie codes die ik kreeg vanwege acties die gaande waren bij mijn bestelde onderdelen.

de communicatie voor betaling, offerte, en levering waren erg goed, echter heb ik hier nog wel 1 klein verbeterpuntje in, mijn videokaart (MSI GTX1080) had 10+ werkdagen levertijd (werd aangegeven op de site) , echter werd hier weinig communicatie over gedaan, bij dit werd bij mij uiteindelijk circa 29 werkdagen, waarbij ik zelf enkele keren contact heb gezocht.

mogelijk kan hier iets in gedaan worden in de vorm van een status update telefonisch of per mail wanneer de 10+ grens voorbij is er elke 10 werkdagen eentje wordt gestuurd (iets wat mischien zelfs te automatiseren zou zijn)

Ik begrijp dat Azerty zelf niets aan de levertijden kon veranderen maar de communicatie hierover zou dus beter kunnen, vandaar voor de klantenservice 4 sterren.

Scorekaart voor Azerty