Paradigit

Moelijk om hier een punt aan te geven. Zoals vermeld zijn de verzending en de klantenservice goed bevallen. Echter is er gewoon een probleem met de producten die de winkel levert. Ik heb een jaar terug een Cooler Master Silencio 352 gehaald (prima op tijd geleverd). Toen wilde ik hier laatst 2 nieuwe fans aan toevoegen, dus ook bij paradigit besteld (standaard cooler master casefans). Toen ik de fans in huis kreeg, bleek dat hier geen schroefjes bij zaten. Klantenservice gebeld: "De schroeven horen bij de behuizing te zitten en niet bij de ventilator." "Maar de behuizing heb ik ook bij jullie besteld en daar zitten ze niet bij." "Je kan daarvoor het best naar de computerboer gaan, die zal ze wel hebben." Uiteindelijk naar de computerboer gegaan, waar ik een aantal schroeven mee kon nemen, maar toch vind ik het erg raar, dat ik niet de accesoires geleverd krijg om het in elkaar te zetten.

Prima. Zoals beloofd binnen één werkdag.

Moeilijk te beoordelen, omdat hij wel erg vriendelijk en behulpzaam was, maar mijn probleem niet heeft opgelost. Eigenlijk heeft hij mij alleen verteld dat ze niks konden doen.

Wij hebben uw review gelezen en naar aanleiding hiervan heb ik u zojuist een e-mail gestuurd. Ik hoop dat we samen alsnog tot een oplossing kunnen komen.

Scorekaart voor Paradigit