Azerty

Ik wist precies wat ik nodig had, een geheugen module van Kingston, een Asrock moederbord en intel i5 processor. Azerty kwam in de tweakers pricewatch vrijwel bovenaan uit. Er was een andere shop waar het goedkoper was, maar zonder twijfel ben ik direct voor Azerty gegaan. Dit om de volgende redenen;
- Goede vriend bestelt er altijd en heeft het afgelopen jaar meerdere keren aangeven dat service en verzending top waren
- Heldere no-nonse website, met grote keuze en hoogste waardering op Tweakers.
- Eerdere bestellingen waren altijd naar volle tevredenheid gegaan
- Assemblage keuze mogelijkheid voor enkel processor, geheugen en bios update voor slechts 19 EUR

Volgende keer? Azerty! en die keren daarna ook

De 3 componenten waren direct leverbaar. Voor de assemblage service voor de processor stond een levertijd van 2 - 3 dagen, maar binnen 24 uur van bestellen had ik alles binnen. Nadat ik netjes een mail kreeg dat de bestelling verzonden zou worden, was ook al in het bezit van de track&trace code.

De ASRock H110M-ITX/ac heeft een intel wireless chip (wlan & bluetooth). hiervoor zitten extra antennes bij. De behoren via een kabel met elkaar verbonden te worden. Deze zaten helaas niet in de doos van het moederbord. Nadat ik 's ochtend helpdesk had benaderd (helpdesk@azerty.nl) kreeg ik snel antwoord terug met een foto hoe de kabel + verpakking eruit zou zien. Ik heb alle dozen nogmaals doorgekeken, maar helaas niet gevonden. Helpdesk heeft gelijk een nieuw setje erbij gepakt en opgestuurd! Ze zagen dat ik dezelfde een andere bestelling van mij werd ingepakt en direct erbij gedaan. Uitstekend opgepakt en binnen 24 uur is het probleem opgelost. Hulde.

Scorekaart voor Azerty