Kamera Express

Bij Kamera Express een occasion Nikon AF-S 70-300 lens aangeschaft via de webshop. De lens werd geleverd met de beschermdoppen en zonnekap. De staat van de lens stond op score 8 en zou met lichte gebruikssporen zijn. Eenmaal de lens in mijn handen is hij gewoon als nieuw eigenlijk en functioneert uitstekend, super blij mee :)! Wel een klein probleempje dat de zonnekap niet was meegeleverd maar na contact met de klantenservice werd deze kosteloos nagestuurd. Prima service en mooi producten aanbod!

Snelle verzending van de lens, bij het nasturen van de zonnekap werd deze naar het factuur adres gestuurd en niet naar het adres waar de lens ook naar toe was verzonden. Klein schoonheidsfoutje maar dat mag de pret niet drukken. Spullen worden goed verpakt verzonden.

Als je het snelste antwoord wilt kun je het beste de chat gebruiken op de site, mijn ervaring is dan dat je binnen 15 minuten een werknemer in de chat hebt voor alle vragen. Mijn eerdere email aan de klantenservice werd niet binnen de 24 uur beantwoord maar via de chat dus eigenlijk direct. De kennis van de klantenservice is prima en je wordt netjes te woord gestaan.

Scorekaart voor Kamera Express