Deze review gaat met name over de service die ik ontvangen heb als je apparaat defect is. Ik heb in februari een laptop aangeschaft, het bestelproces verliep netjes en de levertijd was prima. Maar na 4 maandjes gaf de laptop de geest. Inmiddels is de laptop al 5 weken onderweg ter reparatie. Ik wordt door Alternate niet op de hoogte gehouden van de status en heb er nu 4x achteraan moeten bellen. Elke keer krijg ik te horen dat ie volgende week komt. Heb er echt geen vertrouwen in dat ik hem uberhaupt nog terugzie. Vandaar dat ik op alle fronten Alternate niet aanraad om daat producten te kopen. Er zijn betere webshops als Coolblue of Azerty. Misschien in aanschaf ietsje duurder maar qua klantenseervice beduidend beter.
Mijn advies: bestel niets bij Alternate want de klantenservice laat giga steken vallen!
Deze beoordeling gaat over de verzending nadat het product ter reparatie is aangeboden. Laptop is nu al 5 weken bij Alternate ter reparatie en hoor helemaal niets van de stand van zaken. Moet er zelf achteraan en heb nu meerder keren gehoord dat ie volgende week terugkomt.
Knap waardeloos 5 WEKEN! en nog niets
Klantenservice houdt mij niet op de hoogte over de stand van de reparatie. Nadat ik er 4x achteraan heb gebeld krijg ik steevast de mededeling: Ik kijk even in het systeem, volgende week wordt de laptop verwacht. Apparaat is nu 5 weken al ter reparatie, op mijn vraag of ze iets anders kunnen regelen/aanbieden of tijdelijke vervanging krijg ik het antwoord dat dat niet mogelijk is. Echt deze club is niet van deze tijd, BOYCOTTEN lijkt mij!
Overigens mensen zijn aan de lijn wel aardig maar ach, wat heb je daar aan.